Schoonheidsbehandelingen:

Lichaam, huid én geest in balans

De producten van MASSADA zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige gezichts- én lichaamshuid.

MASSADA’s huidproducten worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De MASSADA bio Cellularlijn is ECOCERT gecertificeerd: de producten zijn milieuvriendelijk en worden uiteraard niet op dieren getest (klik hier voor meer informatie) Alle producten bevatten een synergetische mix van natuurlijke plantenextracten, vitamines, minerale zouten en modder, bio-essentiële oliën en bloemenwaters.  

Elke MASSADA behandeling is een unieke ‘wellness beleving’ op zich, die het fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt. Hierbij wordt gewerkt met de drie pijlers: energie, kleur en geur.

U kunt kiezen voor de volgende behandelingen:

Massada Bio Cellular Sinergy 25 minuten basisbehandeling: Ontspanningsritueel met Bio Cellular Sinergy, reiniging van het gezicht , hals en decoleté, voedingsmassage Intensive Cellular Renewal, voedingsmasker (masker afhankelijk van de behoefte van uw huid), dagverzorging met Massada Bio cellular eye contour en Massada Bio cellular restructuring cream.

Massada Bio Cellular Sinergy Moxa 40 minuten behandeling: Ontspanningsritueel met Bio Cellular Sinergy, reiniging van het gezicht , hals en decoleté, voedingsmassage met Intensive Cellular Renewal, Bio energetische Tui-Na masssage (drukpuntmassage) met Massada Complex tm, voedingsmasker met de verwarmende Moxa (masker afhankelijk van de behoefte van uw huid), ontspanningsmassage met Massada Bio Cellular Retructuring Serum, dagverzorging met Massada Bio cellular eye contour en Massada Bio cellular restructuring cream.

Massada Bio Cellular Sinergy Moxa 60 minuten behandeling: Ontspanningsritueel met Bio Cellular Sinergy, reiniging van het gezicht , hals en decoleté, voedingsmassage met Intensive Cellular Renewal, Bio energetische Tui-Na masssage (drukpuntmassage) met Massada Complex tm, veil ontspanningsbehandeling met Bio cellular thermal water Eau de Fleur Alexandria Rose, de veil wordt verwarmd met de moxa , ontspanningsmassage met Massada Bio Cellular Retructuring Serum, dagverzorging met Massada Bio cellular eye contour en Massada Bio cellular restructuring cream.

Verder kunt u deze behandelingen uitbreiden met:

  • Het waxen en epileren van de wenkbrauwen, bovenlip of kin.
  • Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen
  • Ontspannings massage van gezicht, lichaam, voeten en onderbenen, handen en onderarmen.
  • Harsen (Clean & Easy) voor grote lichaams oppervlakken en het nagenoeg pijnloos waxen (Lycon) voor de gevoeligere lichaamsdelen als oksels bikinilijn, borst, rug en gezicht.

Deze bovenstaande behandelingen zijn vanzelfsprekend ook los te bestellen.